trainerbox Sword & Shield Elite Plus karton 87-delig

74.55

trainerbox Sword & Shield Elite Plus karton 87-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 909693 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel trainerbox Sword & Shield Elite Plus karton 87-delig

Pokémon Sword & Shield Elite Plus trainerbox  Voeg een ontzettend krachtige set van Galar Region Pokémon en munten, dobbelstenen, en condition markers toe aan jouw Pokémon beleving! Met twee Legendary Pokémon uit Galar in de vorm van gouden kaarten, vergezeld door allerlei verschillende accessoires, zal jouw collectie zich onderscheiden van de rest. De kracht van Zacian en Zamazenta zal jouw deck naar een nieuw niveau tillen wanneer de kracht van de Metal-type Pokémon wordt ingezet. Naast de spelregels, die het hele eerste jaar van Sword & Shield behandelen, waaronder ook details over de beste kaarten en combo’s, zijn er nog veel meer verrassingen te vinden in de Pokémon booster packs. Verken Galar niet alleen, ga schouder aan schouder staan met de grootsten! Dus koop nu uw trainerbox Sword & Shield Elite Plus karton 87-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Verzamelkaarten van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Pokémon

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel