telescoop Fun With Science junior 40,5 cm ABS zwart

24.15

telescoop Fun With Science junior 40,5 cm ABS zwart kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1002429 Categorieën: , Tags: ,
Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel telescoop Fun With Science junior 40,5 cm ABS zwart

Tender Toys Fun With Science telescoop Met deze telescoop kun jij de wereld om je heen nog nauwkeurig observeren. De telescoop kan tot wel veertig keer vergroten, waardoor jij nog specifieker kan zoeken. De telescoop heeft drie verschillende, vervangbare zoom-sterktes. Daarnaast is hij voorzien van een handig, inklapbaar statief. Hierdoor kun jij de telescoop op een goede ondergrond zetten en hem gemakkelijk opbergen.  Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior Materiaal: ABS Lengte telescoop: 40,5 cm  Zoom-sterkte: 20x, 30x, 40x Leeftijd: vanaf 8 jaar Inhoud: 1 Telescoop 1 Statief 1 Zoom-sterkte 20x 1 Zoom-sterkte 30x 1 Zoom-sterkte 40x Dus koop nu uw telescoop Fun With Science junior 40,5 cm ABS zwart! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Telescopen kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Tender Toys

Extra informatie

Kleur

Materiaal