Sword & Shield: Zamazenta Elite Trainer Box (en)

47.15

Sword & Shield: Zamazenta Elite Trainer Box (en) kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 367302 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel Sword & Shield: Zamazenta Elite Trainer Box (en)

Pokémon Sword & Shield: Elite Trainer Box Wanneer jij op jouw Pokémonpartner kan rekenen, houdt niets je meer tegen! Met de Elite Trainer Box sta jij in ieder Pokémonduel stevig in jouw schoenen. Met acht boosterpacks en 45 energykaarten maak jij jouw ultieme deck en heb je genoeg mogelijkheden om te experimenteren. De inhoud van de boosterpacks is een verrassing. Gotta catch ’em all! Dus koop nu uw Sword & Shield: Zamazenta Elite Trainer Box (en)! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kaartspellen van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Pokémon

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel