speelkaarten 6,3 x 8,8 cm PVC blauw 55-delig

12.60

speelkaarten 6,3 x 8,8 cm PVC blauw 55-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 455821 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel speelkaarten 6,3 x 8,8 cm PVC blauw 55-delig

Copag speelkaarten Deze speelkaarten zijn volledig uit PVC vervaardigd en kunnen daarom jaren mee. De kaarten hebben een poker-formaat en een jumbo-index met een symbool in alle hoeken van de speelkaart. Door het gebruikte materiaal is de levensduur van de kaarten vele male langer dan dat van een papieren spel en tevens volledig wasbaar. Maak je dus geen zorgen dat de kaarten vies worden, even afnemen met een vochtig washandje, afdrogen en ze zijn weer klaar voor gebruik. Copag wordt beschouwd als dé ultieme pokerkaart, probeer je een kaart te plooien, springt deze terug naar de oorspronkelijke kaarsrechte vorm, zonder markeringen te vertonen. De kaarten van Copag glijden ook vloeiend over een pokertafel en de het schudden gaat als vanzelf. De achterkant van de speelkaarten bevat wat textuur, zodat ze de grip verbeteren. Bij elk deck speelkaarten is een speciale fabrieksgarantiekaart toegevoegd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de hoogste kwaliteit in huis neemt. Dus koop nu uw speelkaarten 6,3 x 8,8 cm PVC blauw 55-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kaartspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Copag

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel