relaiskaart USB 8-kanaals 16A 16 x 10,7 cm staal groen

73.25

relaiskaart USB 8-kanaals 16A 16 x 10,7 cm staal groen kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 964461 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Zondagspel relaiskaart USB 8-kanaals 16A 16 x 10,7 cm staal groen

Velleman 8-kanaals USB relaiskaart Bedien acht relaiskanalen vanaf jouw computer! Verbind je pc met de buitenwereld via de usb-poort. Sluit tot 16A aan elk high-power relais. Geleverd met VDR ruisonderdrukkers, mogelijkheid om alle relais te testen/bedienen via on-board drukknoppen. Een DLL voor eigen softwareontwikkeling kun je vanaf onze website downloaden. Een testsoftware vervolledigt het pakket. De USB-gestuurde relaiskaart beschikt over manuele selectie tussen schakel-, moment- of timerbediening (te selecteren via de software), timer instelbaar tot een duur van 18 uur (DLL-functie), optionele open collector uitgang (drukknopsimulatie), DLL voor eigen softwareontwikkeling (enkel download), event-driven en open protocol, tweewegs pc-communicatie (USB event), VDR (type VDR300) overspanningsbeveiliging voor gebruik met inductieve lasten, ledaanduiding voor voeding en ingeschakeld relais, minimale systeemvereisten: pc met USB-compatibele versie van Windows, USB1.1 en USB2.0 full speed, internetaansluiting voor het downloaden van de software. Dus koop nu uw relaiskaart USB 8-kanaals 16A 16 x 10,7 cm staal groen! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Programmeren kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Velleman

Extra informatie

Kleur

Materiaal