reisspel Gummy Bears junior 104-delig

13.65

reisspel Gummy Bears junior 104-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel reisspel Gummy Bears junior 104-delig

Sweet ‘n Play Gummy Bears reisspel Is een te gekke variant van het bekende spel ‘Ganzenbord’. Alleen zijn het geen ganzen, maar lekkere gummibeer snoepjes. Doorloop het hele doolhof met jou kleur gummibeertjes en zorg dat je niet in de gevangenis komt of een beurt moet overslaan. Wie het eerst bij de finish is heeft gewonnen…maar pas op! Als je iemand jouw beertje slaat, mag hij hem opeten! Of als jij iemand slaat mag jij zijn beertje opeten! Dankzij het formaat zijn deze spelletjes makkelijk mee te nemen zoals op reis. Door de opstaande randen kunnen de snoepjes en dobbelsteen er niet uitvallen. Gummy Bears spel, super spannend en berenlekker! Dus koop nu uw reisspel Gummy Bears junior 104-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Klassieke spellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Sweet Dreams

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Soort spel