quizspel LiefdeLeven 82-delig

3.78

quizspel LiefdeLeven 82-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 306285 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel quizspel LiefdeLeven 82-delig

Nova Carta quizspel LiefdeLeven Wat is ware romantiek? In dit spel ontdek jij spelenderwijs waar het in de ware liefde echt om draait. De eerste speler gooit met de kleurendobbelsteen om te bepalen welke vraag hij of zij moet beantwoorden. Bij een juist antwoord krijgt de speler een fiche. De eerste met vijf verschillend gekleurde fiches wint. Specificaties:
Kleur:
goud, zwart Geslacht:
junior, unisex Materiaal:
karton Leeftijd:
vanaf 12 jaar Afmetingen:
12 x 12 x 3,3 cm (L x B x H) Taal:
Nederlands Aantal spelers:
2 tot 5 spelers Gewicht:
156 gram Inhoud:
56 Quizkaarten 25 Chips 1 Kleurendobbelsteen Dus koop nu uw quizspel LiefdeLeven 82-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Quizzen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Extra informatie

Groep

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Merk

Nova Carta