pelikaan junior 7 cm rubber zwart/wit/oranje

4.20

pelikaan junior 7 cm rubber zwart/wit/oranje kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 424884 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel pelikaan junior 7 cm rubber zwart/wit/oranje

Safari pelikaan Wilde dieren komen helemaal tot leven met deze levensechte pelikaan! Het realistische speelgoed in de Wild Safari® Wings of the World collectie zijn geweldige leermiddelen om je kind te helpen meer te begrijpen over het leven van wilde dieren. Elk figuur is met zorg gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen om het uiterlijk van deze geweldige dieren nauwkeurig weer te geven. Deze educatieve figuren zijn perfect voor speelse leeroefeningen en leuk voor zowel jongens als meisjes. Pelikanen zijn een soort grote watervogels die het meest bekend zijn om hun enorme snavels en de grote keelzak die ze gebruiken om prooien te vangen en water af te voeren voor het doorslikken. Er zijn veel verschillende soorten pelikanen, en ze zijn op elk continent te vinden, behalve op Antarctica. Dus koop nu uw pelikaan junior 7 cm rubber zwart/wit/oranje! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Dieren kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Safari

Extra informatie

Kleur

Materiaal