mini-kit lichtster LED 11mA 80 x 80 x 35 mm wit

9.84

mini-kit lichtster LED 11mA 80 x 80 x 35 mm wit kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 965967 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zondagspel mini-kit lichtster LED 11mA 80 x 80 x 35 mm wit

Whadda witte lichtster minikit Beleef veel plezier bij het bouwen van deze minikit en geniet het hele jaar door van de 14 verschillende effecten van de witte lichtster. Tip: ideaal voor Kerstmis! Kenmerken Speciaal witte printplaat Veilige voeding (batterij) Aan/uit/selectieknop 14 Effecten: Zacht licht Sterk licht Sterk licht aan de binnenkant, zacht licht aan de buitenkant Sterk licht aan de buitenkant, zacht licht aan de binnenkant Langzame fade Snelle fade Langzaam vullen Vullen van binnen naar buiten Vullen van buiten naar binnen Knipperende leds #1 Rotatie in tegenwijzerzin Rotatie in wijzerzin Spiraal in en uit Knipperende leds #2 Bevestigingsoog Dus koop nu uw mini-kit lichtster LED 11mA 80 x 80 x 35 mm wit! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Programmeren kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Whadda

Extra informatie

Kleur