memory Juf Roos junior karton 40-delig

10.45

memory Juf Roos junior karton 40-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 848204 Categorieën: , Tags: , ,
Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel memory Juf Roos junior karton 40-delig

Bambolino Toys Juf Roos memory Kinderen zijn dol op dit superleuke Juf Roos memory spel van Bambolino Toys! Deze set bevat 40 kaartjes van zeer stevig karton met kleurrijke afbeeldingen uit de filmpjes van Juf Roos en van voorwerpen die herkenbaar zijn uit haar liedjes. Wie de meeste setjes bij elkaar heeft gespeeld wint het spel! Als je met hele jonge kinderen speelt kun je, om het spel eenvoudiger te maken, met minder kaarten spelen. Met dit spel kun je jouw kindje helpen om zijn geheugen te trainen, woordenschat uit te breiden en te leren om verschillende voorwerpen, afbeeldingen en kleuren te herkennen. Dus koop nu uw memory Juf Roos junior karton 40-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kinderspellen van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Bambolino Toys

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel

Soort spel