memoquiz Puur Genieten

2.52

memoquiz Puur Genieten kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 318488 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel memoquiz Puur Genieten

Nova Carta Puur Genieten memoquiz Memoquiz Puur Genieten is één van de gezelschapsspellen uit de memoquiz-serie van Nova Carta en past perfect in de Bickery-lijn ‘Puur Genieten’. Alles wat het leven zo mooi, leuk en lekker maakt, letterlijk, figuurlijk én verleidelijk in kaart gebracht. Een speler draait twee fotokaarten om. Sluit een plaatje van het ene kaartje aan op een plaatje van het andere kaartje, dan mag hij een vraag beantwoorden. Bij een goed antwoord mag hij de fotokaartjes houden. De speler met de meeste fotokaartjes is de winnaar! Specificaties:
Kleur:
wit Geslacht:
junior, unisex Materiaal:
karton Afmetingen:
87 x 87 x 14 mm Gewicht:
75 gram Taal:
Nederlands Aantal spelers:
2 tot 5 spelers Spelduur:
ca. 25 minuten Leeftijd:
vanaf 8 jaar Inhoud:
25 Fotokaarten met 50 foto’s 15 Quizkaarten met 90 vragen Dus koop nu uw memoquiz Puur Genieten! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Quizzen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Extra informatie

Groep

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Soort spel

Merk

Nova Carta