legpuzzel Wasgij Original 39 – Chinees Nieuwjaar!

13.47

legpuzzel Wasgij Original 39 – Chinees Nieuwjaar! kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1015035 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zondagspel legpuzzel Wasgij Original 39 – Chinees Nieuwjaar!

De viering van Chinees Nieuwjaar zet de straten in vuur en vlam. De mensen drommen samen om het Jaar van de Tijger in te luiden, om plezier te maken en van het vuurwerk te genieten. Maar wat zou de angstaanjagende optocht in het teken van de tijger abrupt tot stilstand kunnen brengen? Wat heeft de vrouw met de smartphone gezien waardoor haar mond openvalt van verbazing? Dat is het beeld dat jij puzzelt. De Jumbo legpuzzel bevat 1000 stukjes, dit zorgt voor uren puzzelplezier. Gebruik zelf je fantasie Deze Wasgij legpuzzels van Jumbo zijn speciaal ontwikkelt voor volwassenen. Anders dan bij andere puzzels, maak je bij Wasgij niet een afbeelding van de doos, maar moet je zelf je fantasie gebruiken om de puzzelplaat compleet te maken! Er zijn drie verschillende concepten – Original, Mystery en Destiny. Bij Wasgij Original 39 moet je de hints en je fantasie gebruiken om er achter te komen waar één van de personen in de afgebeelde scene op de doos naar kijkt. Het unieke Wasgij concept stimuleert volwassenen om hun fantasie te gebruiken! Dus koop nu uw legpuzzel Wasgij Original 39 – Chinees Nieuwjaar!! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Legpuzzels kopen en van hoofdcategorie Puzzels kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Jumbo

Extra informatie

Kleur

Materiaal