legpuzzel Wasgij Destiny 24 – Business as usual!

13.47

legpuzzel Wasgij Destiny 24 – Business as usual! kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1015037 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zondagspel legpuzzel Wasgij Destiny 24 – Business as usual!

De snelle zakenwereld draaide jarenlang om strakke, moderne kantoren met de nieuwste technologie en kek gekleed personeel met grafieken en tabellen binnen handbereik. Business as usual dus! Tenminste, totdat 2020 alles op zijn kop zette. Het kantoor anno nu maakt natuurlijk nog altijd gebruik van moderne technologie om de zaken gesmeerd te laten verlopen, maar de omgeving van de medewerkers is ietwat chaotischer dan vroeger. Hun kantoorgenoten werken ook ietsje minder goed mee rond vergadertijd. Hoe anders ziet het kantoor van na 2020 er eigenlijk uit? Dat is het beeld dat jij puzzelt! De Jumbo legpuzzel bevat 1000 stukjes, dit zorgt voor uren puzzelplezier. Gebruik zelf je fantasie Deze Wasgij legpuzzels van Jumbo zijn speciaal ontwikkelt voor volwassenen. Anders dan bij andere puzzels, maak je bij Wasgij niet een afbeelding van de doos, maar moet je zelf je fantasie gebruiken om de puzzelplaat compleet te maken! Er zijn drie verschillende concepten – Original, Mystery en Destiny. Bij Wasgij Destiny 24 moet je de hints en je fantasie gebruiken om er achter te komen hoe de toekomst eruit zal zien! Dus koop nu uw legpuzzel Wasgij Destiny 24 – Business as usual!! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Legpuzzels kopen en van hoofdcategorie Puzzels kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Jumbo

Extra informatie

Kleur

Materiaal