legpuzzel-/schrijfbord dieren karton groen 35-delig

1.42

legpuzzel-/schrijfbord dieren karton groen 35-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 394354 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zondagspel legpuzzel-/schrijfbord dieren karton groen 35-delig

LG Imports dieren legpuzzel en schrijfborden Heb jij zin om te puzzelen? Met deze set gaat jou dat lukken! De puzzel heeft een mooie print van een schildpad en olifant. Ook zit er een kleurplaat bij de puzzel, zodat als jij er even niet weet hoe de puzzel in elkaar steekt, je lekker de kleurplaat supermooi in kunt kleuren. En alsof dat nog niet alles is, er zitten ook twee schrijfborden bij inbegrepen, zodat jij dingen op kunt schrijven! Specificaties: Kleur puzzel: multicolor Kleur kleurplaat: wit Kleur schrijfborden: wit Geslacht: junior Materiaal: karton Afmetingen puzzel: 19 x 17 cm (lxb) Aantal puzzelstukjes: 30 Leeftijd: vanaf 4 jaar Inhoud: 1 Puzzel 2 Schrijfborden 30 Puzzelstukjes 1 Stift 1 Kleurplaat Dus koop nu uw legpuzzel-/schrijfbord dieren karton groen 35-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Legpuzzels kopen en van hoofdcategorie Puzzels kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

LG-Imports

Extra informatie

Kleur

Materiaal