leerspel Stapelgekke Anatomie gips beige 12-delig

11.75

leerspel Stapelgekke Anatomie gips beige 12-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 931725 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel leerspel Stapelgekke Anatomie gips beige 12-delig

Clementoni Stapelgekke Anatomie leerspel Hoe voelt het om hersenen aan te raken? Probeer het uit met deze Stapelgekke Anatomie-set van Clementoni! Met dit ongelofelijke leerspel kom jij veel te weten over het menselijke lichaam. Van het gieten van gips tot en met de assemblage: met dit spel construeer je een menselijk lichaamsdeel, beleef je tegelijk de sensatie van het aanraken én begrijp je hoe onze schedel is opgebouwd. Het spel behandelt hiermee een wetenschappelijk onderwerp op een leuke en interessante manier en de gekozen materialen combineren zo een realistisch gevoel met veiligheid: alles in de set is namelijk gecontroleerd en gecertificeerd, om gevaarlijke reacties te vermijden bij contact met huid en ogen. Zo speel en leer jij te allen tijden op een verantwoorde manier! Dus koop nu uw leerspel Stapelgekke Anatomie gips beige 12-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Experimenteren kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Clementoni

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Soort spel