leerspel letters en woorden junior karton paars 119-delig

11.55

leerspel letters en woorden junior karton paars 119-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 589816 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zondagspel leerspel letters en woorden junior karton paars 119-delig

Tactic Ik leer letters en woorden leerspel Letters en woorden ontdekken maakt kinderen nieuwsgierig naar meer. Ik leer Letters en Woorden daagt ze telkens opnieuw uit. Leer de letters en leg stapje voor stapje eenvoudige woordjes. Kijk naar de plaatjes en leg de woordjes op de bordjes. Er zijn drie niveaus: van het allereerste begin tot iets moeilijker. 1) ABC: leer het alfabet en leg de letters in de juiste volgorde. 2) Woordenwedstrijd: leg in 2 minuten met 10 letterfiches zoveel mogelijk woorden. Je scoort één punt voor iedere gebruikte letter en de speler met de meeste punten wint. 3) PIP!: de spelers nemen letters uit de zak en proberen zo snel mogelijk woorden te vormen van 3 letters of langer. Wie het snelste is roept: “PIP!” Wie heeft als eerste 3 woorden gemaakt? Dus koop nu uw leerspel letters en woorden junior karton paars 119-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Letters & woordjes kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Tactic

Extra informatie

Kleur

Materiaal