labyrint Revolution Runner junior blauw/geel/groen

28.30

labyrint Revolution Runner junior blauw/geel/groen kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 465247 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel labyrint Revolution Runner junior blauw/geel/groen

Perplexus labyrint Revolution Runner Je hebt iets revolutionairs in handen! Test je vaardigheden met Perplexus Revolution Runner! Dit gemotoriseerde 3D-doolhof brengt Perplexus-gameplay naar een hoger niveau en stelt je timing en vaardigheden op de proef terwijl je door het voortdurend bewegende, gemotoriseerde doolhof navigeert. Houd de Revolution Runner in je handen en beweeg hem alle kanten op om de bal door het bewegende doolhof met meerdere paden te leiden. Manoeuvreer langs steeds veranderende obstakels en houd de bewegingen van het spel in de gaten, maar let op dat je bal niet buiten de baan raakt! Als je je dan eindelijk een weg door het doolhof hebt gebaand, kun je de moeilijkheidsgraad verhogen door naar een van de drie andere snelheidsmodi te schakelen voor nog spannendere uitdagingen met hoge spanning! Breng je Perplexus-gameplay naar een hoger niveau met Perplexus Revolution Runner! Dus koop nu uw labyrint Revolution Runner junior blauw/geel/groen! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Behendigheidsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Perplexus

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Type spel

Soort spel