kinderspel Hippo Hap 34-delig

19.74

kinderspel Hippo Hap 34-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1003018 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Zondagspel kinderspel Hippo Hap 34-delig

Hasbro Hippo Hap kinderspel Het Hippo Hap-spel is een spel vol razendsnelle happen waarbij spelers kunststof watermeloenen in de mond van hun nijlpaard schieten. De gemotoriseerde speleenheid doet de mond van de nijlpaarden open en dicht klappen terwijl de spelers zoveel mogelijk watermeloenen raak schieten. Kinderen vinden het leuk om de meloenen met een druk op de knop weg te schieten en te zien hoe elke opgeslokte watermeloen weer naar het scorevak rolt. Net zoals het klassieke Hippo Hap-spel is deze elektronische versie geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Perfect voor regenachtige dagen, een speelafspraakje of een speelavond met familie.  Spelverloop: Wie houdt van watermeloen? Deze nijlpaarden! Elke speler krijgt vijf kunststof watermeloenen. Klaar, af, schieten maar! De speler wiens nijlpaard als eerste vijf meloenen verslindt, is de winnaar. Druk op het wippervlak en laat je vinger naar achteren glijden om de meloen de lucht in te schieten. Probeer de bal recht in de happende mond van je nijlpaard te doen belanden. De mond van de nijlpaarden gaat open en dicht zodat het extra uitdagend is om de watermeloenen erin te schieten. Het spel voorziet een Beginner- en Expert-speelmodus.  Waarschuwing! Moet door een volwassene in elkaar gezet worden. Dus koop nu uw kinderspel Hippo Hap 34-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kinderspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Hasbro

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel