kaartspel Zeeslag 80-delig

6.09

kaartspel Zeeslag 80-delig kopen bij zondagspel.nl

Op voorraad

Levertijd 10 december 2021 - 13 december 2021
Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel kaartspel Zeeslag 80-delig

Hasbro Zeeslag kaartspel De Classic Naval Combat Game heeft nu een twist als een snel, leuk kaartspel! In deze versie van het Zeeslagspel leggen spelers hun coördinatenkaarten voor zich uit en kiezen ze de Battle-kaarten uit hun hand om een Peg-kaart of een Power-kaart te spelen. Het is een spannend strategiespel waarin spelers hun kaarten gebruiken om vijandelijke schepen te zoeken, te raken en tot zinken te brengen. Jongere spelers kunnen de spelregels voor beginners gebruiken die in de spelgids zijn opgenomen. De eerste speler die alle vijf de schepen van zijn tegenstanders tot zinken brengt, wint het spel! Dit kaartspel is een handige manier om je kinderen een reisversie van het originele Zeeslagspel mee te laten nemen. Dus koop nu uw kaartspel Zeeslag 80-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kaartspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Hasbro

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel

Soort spel