kaartspel Treelings (NL) 121-delig

16.17

kaartspel Treelings (NL) 121-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 448523 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel kaartspel Treelings (NL) 121-delig

White Goblin Games Treelings kaartspel In de wereld van Treelings wordt zoals elk jaar voorbereidt op het vuurvliegjesfestival. De schitterende, lichtgevende vliegjes vliegen al rond in de bossen. Echter mogen de vliegjes alleen van de hoogste plateaus in de stad opstijgen. Bemachtig jij het hoogste plateau in elk district? Er zijn zes verschillende gildes in de stad. Alle gildes hebben het doel om het meeste aanzien te krijgen door het hoogste plateau te bemachtigen. Als de baas van je eigen district maak je elke ronde de keuze welk gilde je wilt ondersteunen in welk deel van de stad. Dit doe je natuurlijk wel met een doel, op de grote dag van het festival wil je een zo groot mogelijk publiek naar jouw deel van de stad trekken en zoveel mogelijk fel fonkelende vuurvliegjes vrijlaten. Denk goed na over welk gilde je wilt ondersteunen bij het bouwen van plateaus in jouw district. Dit betekent dus dat je niet mag vergeten om je buren in de gaten te houden. Alleen de hoogste plateaus zullen gebruikt worden tijdens het jaarlijkse festival, de kans bestaat dus dat deze zich niet in jouw district bevindt. Zijn de plateaus aangrenzend aan die van jouw hoger? Dan verlies je dat plateau. Bemachtig het hoogste plateau en schijn als een ster tijdens het jaarlijks vuurvliegjesfestival van de Treelings! Dus koop nu uw kaartspel Treelings (NL) 121-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kaartspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

White Goblin Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel