kaartspel Templaria 14,5 x 10 cm karton 55-delig

9.77

kaartspel Templaria 14,5 x 10 cm karton 55-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 432193 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Zondagspel kaartspel Templaria 14,5 x 10 cm karton 55-delig

Dal Negro Templaria kaartspel Kies je bondgenoot en bundel je krachten! Alleen op deze manier kun je het grootste leger voor de kruistocht werven en misschien zelfs wel de grootste schat vinden: de heilige graal. Oorlog zit vol valkuilen, botsingen, gevangenen, valstrikken en misleidingen. Heb jij de meest strategische geest die het licht kan vinden in de duisternis van de strijd? Templaria is een klassiek kaartspel, waarin je al je sluwheid en geheugen zult moeten gebruiken om de overwinning veilig te stellen! Dus koop nu uw kaartspel Templaria 14,5 x 10 cm karton 55-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kaartspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Dal Negro

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel