kaartspel Color Addict Drinks karton

6.30

kaartspel Color Addict Drinks karton kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 930799 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel kaartspel Color Addict Drinks karton

Shuffle kaartspel Ben je al die kleuren van de ‘klassieke’ Color Addict zat? Dan is Color Addict Drinks iets voor jou! Misschien niet het drankspel zoals je je het had voorgesteld maar wel een spel met drank :
-) Iets minder politiek correct dan het orgineel, maar ideaal om de avond mee te beginnen, of te eindigen, of allebei! Op de kaarten zijn verschillende cocktails en andere dranken afgebeeld die je op de juiste manier moet zien te combineren. Na verloop van tijd ga je er dubbel van zien. Of zou het aan de drank liggen…? Dit kaartspel is bedoeld om te spelen met volwassenen tijdens een etentje, een gezellige avond met vrienden, een kotfeestje,… Het is opnieuw een vliegensvlug spel die de sfeer er onmiddellijk inbrengt. De spelregels zijn in de doos gedrukt dus die kan je niet gemakkelijk verliezen. Veel speelplezier! Specificaties:
  Kleur:
multicolor  Geslacht:
unisex Materiaal:
karton Afmetingen verpakking:
 12,5 x 11,5 x 4,5 cm  Leeftijd:
vanaf 18 jaar  Aantal personen:
2-6 personen Tijdsduur:
15 minuten  Dus koop nu uw kaartspel Color Addict Drinks karton! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kaartspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Extra informatie

Groep

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Merk

Shuffle