interactieve quiz (NL)

43.73

interactieve quiz (NL) kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1005754 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel interactieve quiz (NL)

Friends interactieve quiz Wie is de grootste Friends fan? Heb je elke aflevering van Friends gekeken? Ken je alle citaten van Ross of doe je de perfecte impressie van Joey? Weet je alles over dit fantastische universum, en wil jij je kennis testen? Zet dan je koffie klaar en kleed je in je beste jaren 90-look, want deze interactieve quiz is speciaal voor jou en je vrienden! De elektronische Game Master doet het allemaal! Het uitleggen van de regels, de vragen stellen en de score bijhouden. Kies je favoriete Friends-personage: Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe of Ross en beantwoord de vragen. Waar of niet waar? De Game Master is knettergek, en kan uitdagingen verzinnen die je moet uitvoeren! Het team met de meeste punten wint het spel.  Dus koop nu uw interactieve quiz (NL)! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Quizzen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Friends

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel