groeispel Rupsje Nooitgenoeg junior karton

15.12

groeispel Rupsje Nooitgenoeg junior karton kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 949116 Categorieën: , Tags: , ,
Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel groeispel Rupsje Nooitgenoeg junior karton

Just games Rupsje Nooitgenoeg groeispel Iedere speler die meespeelt krijgt zijn eigen Rupsje. Zoals de naam al zegt kan de rups geen genoeg krijgen van eten. Alle stukjes worden in het midden van de tafel gelegd, draai je vervolgens een stukje om dat aansluit op jouw laatste stukje, dan mag je dit stukje aan jouw rups leggen. Heb je de verkeerde kleur? Onthoud dan goed waar deze ligt! Heb jij aan het einde de langste rups, dan win jij het spel. Dus koop nu uw groeispel Rupsje Nooitgenoeg junior karton! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Kinderspellen van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Just Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel