gezelschapsspel – Party & Co Sketch

13.47

gezelschapsspel – Party & Co Sketch kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1015032 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel gezelschapsspel – Party & Co Sketch

Test je vindingrijkheid met het nieuwe partyspel Sketch! Bij dit dobbelspel van de makers van Party en Co moet je je vindingrijkheid en fantasie gebruiken om de slimste en origineelste toekenning te maken. De uitdaging? Het tekenbord bevat al een aantal krabbels waar je gebruik van moet maken! Voor dit spel hoef je geen Picasso te zijn om te kunnen winnen, door het tekenen van de meest originele voorwerpen of begrippen scoor je de meeste punten! De pluspunten op een rijtje [+] Gezelschapsspel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar, van de makers van Party & Co! [+] Gemiddelde speeltijd – 30 minuten [+] Dobbelspel van klein formaat dat de creativiteit stimuleert [+] Geschikt voor 2 tot 4 personen Sketch en win! Het doel van Sketch is om de meest originele tekeningen te maken, zodat je na 6 rondes de meeste punten scoort! Zo speel je Sketch 1. Alle spelers pakken hetzelfde bord met basiskrabbels 2. De eerste speler gooit de dobbelsteen met letters. De letter die bovenop komt te liggen, bepaalt wat er getekend gaat worden. 3. Snel! Iedereen moet 4 tekeningen maken die met deze letter beginnen. Het tekenbord bevat basiskrabbels die je moet gebruiken om jouw tekening te maken! 4. De eerste speler die zijn vier tekeningen af heeft, roept STOP! Alle spelers moeten dan stoppen met tekenen en de gemaakte tekeningen laten zien, waarna er een aantal punten wordt toegekend. 5. Herhaal dit met de verschillende borden tot er 6 speelrondes zijn geweest. De speler die aan het einde van 6 rondes de meeste punten heeft, wint het spel! Makkelijk mee te nemen De spelregels van dit spel zijn simpel, waardoor het makkelijk aan te leren is en snel opgestart kan worden. Het kleine formaat van dit gezelschapsspel maakt dat het dat makkelijk mee te nemen is naar elke gelegenheid met familie of vrienden! Dus koop nu uw gezelschapsspel – Party & Co Sketch! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Jumbo

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Soort spel