gezelschapsspel – Party & Co Initials

13.47

gezelschapsspel – Party & Co Initials kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1015033 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel gezelschapsspel – Party & Co Initials

Test je woordenschat met het nieuwe partyspel Initials, van de makers van Party en Co! In dit spannende gezelschapsspel voor volwassenen en kinderen moet je zoveel mogelijk woorden bedenken met de verschillende letters van het alfabet om een fiche te winnen en het letterbord van jouw team te vullen. Maar wees snel! Elke ronde duurt maar 15 of 30 seconde, voor je het weet is je beurt weer voorbij! Daarnaast kan het andere team letters stelen en blokkades opleggen, waardoor de strijd spannend blijft tot de laatste letter! De pluspunten op een rijtje [+] Gezelschapsspel voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar, van de makers van Party & Co! [+] Gemiddelde speeltijd – 30 minuten [+] Partyspel van klein formaat dat de woordenschat stimuleert [+] Geschikt voor 2 tot 8 personen Ga de strijd met elkaar aan! Het doel van Initials is om als eerste team het letterbord vol te krijgen. Zo speel je het 1. Maak twee teams. Het eerste team gooit de dobbelsteen, loopt met de pion en draait de desbetreffende zandloper om. 2. De tegenstanders pakken een kaart en lezen de opdracht voor die correspondeert met het aantal gegooide ogen. 3. Het team dat aan de beurt is, moet binnen de aangegeven tijd zoveel mogelijk woorden noemen die beginnen met de verschillende letters van het alfabet om een fiche te mogen leggen in de gaten bij deze letters op hun letterbord. 4. Het team dat als eerste alle fiches op het letterbord heeft gelegd, wint het spel! Makkelijk mee te nemen De spelregels van dit spel zijn simpel, waardoor het makkelijk aan te leren is en snel opgestart kan worden. Het kleine formaat van dit gezelschapsspel maakt dat het dat makkelijk mee te nemen is naar elke gelegenheid met familie of vrienden! Dus koop nu uw gezelschapsspel – Party & Co Initials! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Jumbo

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Soort spel