gezelschapsspel Keltis

27.25

gezelschapsspel Keltis kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 228359 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel gezelschapsspel Keltis

White Goblin Games gezelschapsspel Keltis Nederlandse versie van het spel Keltis, inclusief uitbreiding: nieuwe wegen. De spelers verplaatsen hun speelstukken over gekleurde levenspaden door getallenkaarten van die kleur te spelen. Hoe verder je komt op een pad, hoe meer punten je uiteindelijk verdient. Elke keer moet je beslissen of je een rij met kaarten uitbreidt, een nieuwe rij begint of een kaart aflegt. Echter, kaarten die jij aflegt kunnen je medespelers gebruiken. Zodra een speelfiguur een einddoel bereikt, is het spel direct afgelopen. Daarom moeten de spelers steeds goed afwegen of het zinvol is om een extra speelstuk in te zetten, want als je daarmee niet ver genoeg komt, verlies je punten! De regels zijn heel eenvoudig waardoor je snel kunt beginnen. De keuzes zijn lastig dus blijft het spannend tot het einde. De uitbreiding geeft meer keuzes voor de weg die je gaat bewandelen. Een compleet nieuwe uitdaging! Dus koop nu uw gezelschapsspel Keltis! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

White Goblin Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel