gezelschapsspel HoHoHo karton rood

5.04

gezelschapsspel HoHoHo karton rood kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 318435 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel gezelschapsspel HoHoHo karton rood

Nova Carta HoHoHo gezelschapsspel Het doel van het Alfabetspel is om als eerste speler al je letters op het bord te krijgen. De uitdaging zit in de plaatsing van de letters op het bord:
de combinatie van letterkleur en de kleur van het vakje op het bord levert in sommige gevallen een bonus en in andere gevallen juist een straf op. Niet alleen taalvaardigheid maar ook tactiek speelt dus een grote rol. Specificaties:
Kleur:
rood Geslacht:
unisex Materiaal:
karton Afmetingen:
190 x 190 x 13 mm Aantal spelers:
2 – 4 spelers Taal:
Nederlands Spelduur:
25 minuten Gewicht:
450 gram Leeftijd:
vanaf 8 jaar Inhoud:
1 Spelbord in 4 delen 4 Standkaarten 42 Letters 6 Jokers Dus koop nu uw gezelschapsspel HoHoHo karton rood! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Educatieve spellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Extra informatie

Groep

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Merk

Nova Carta