gezelschapsspel EXIT Verloren Tempel zwart 21-delig

26.20

gezelschapsspel EXIT Verloren Tempel zwart 21-delig kopen bij zondagspel.nl

Op voorraad

Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel gezelschapsspel EXIT Verloren Tempel zwart 21-delig

999 Games EXIT De Verloren Tempel gezelschapsspel Dit is de uitgave van EXIT het spel genaamd ‘De Verloren Tempel’. Dit spel is een echte breinbreker en speelt zich af in een mysterieuze tempel. Probeer de uitdagende escaperoom raadsels op te lossen. In deze editie zit naast een decodeerschijf ook vier interactieve legpuzzels, die het spel nog spannender maken! Weet jij snel te ontsnappen? Let op! Dit spel kun je maar een keer spelen. EXIT De Verloren Tempel is als de vergelijkbare echte escaperooms, tijdens dit spel wordt het spelmateriaal gevouwen en afgescheurd. Maar de ervaring is net zo spannend als in de levensechte escaperooms! Dus koop nu uw gezelschapsspel EXIT Verloren Tempel zwart 21-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Legpuzzels kopen en van hoofdcategorie Puzzels kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

999 Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel