feestspel Floss Pong karton blauw/roze 20-delig

11.50

feestspel Floss Pong karton blauw/roze 20-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 945672 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel feestspel Floss Pong karton blauw/roze 20-delig

Madd Capp Floss Pong Daag je vrienden en familie uit en kijk wie de beste is in Flossing! Dit superleuke spel stelt je flossvaardigheden op de proef met 4 dozen, 4 stroken lint en 12 x pingpongballen om je concurrentievermogen te laten pompen. Bouw de dozen, steek het lint door de gaten, vul de doos met de pingpongballen, bind ze aan je pols en race om te zien wie hun doos het snelst kan legen! Speel in teams of speel tegen elkaar om het voor eens en altijd uit te vechten. Dus koop nu uw feestspel Floss Pong karton blauw/roze 20-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Madd Capp

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel