Escape Room Prison Island & Mad House (NE/en)

12.98

Escape Room Prison Island & Mad House (NE/en) kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 589882 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel Escape Room Prison Island & Mad House (NE/en)

Identity Games Escape Room Prison Island & Mad House 2 spelers In deze prikkelende en enerverende 2 Player editie ben je samen met één andere deelnemer bezig met het oplossen van raadsels en op zoek naar aanwijzingen die je verder helpen. Het spel bestaat uit twee avonturen en is direct te spelen, maar wordt nog leuker met de chronodecoder uit het bassisspel. Het spel Prison Island heeft een moeilijkheidsgraad van 3 sterren. Je hebt 1 uur om van het eiland te ontsnappen voordat de bewakers volgens het protocol het eiland hermetisch hebben afgesloten. Het spel Mad House heeft een moeilijkheidsgraad van 5 sterren. Het gekkenhuis zit in een groot, oud gebouw dat al heel lang dienstdoet als psychiatrisch ziekenhuis waar elk moment geesten kunnen verschijnen. Je hoort vreemd gegil, geschreeuw en gebonk van de aanwezige krankzinnigen. Als je al niet gek was, dan word je het hier wel. Dus koop nu uw Escape Room Prison Island & Mad House (NE/en)! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Identity Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel