doolhofspel 3D Perplexus junior 25 cm goud/transparant

39.90

doolhofspel 3D Perplexus junior 25 cm goud/transparant kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel doolhofspel 3D Perplexus junior 25 cm goud/transparant

Harry Potter Perplexus doolhofspel Je hebt een krachtige spreuk nodig om uit deze Profetie te komen! Betreed de wereld van Harry Potter en daag jezelf uit voor een doolhofspel dat zo moeilijk is als de tests van professor Anderling! Kantel, draai en draai de Perplexus Profetie om de bal van begin tot eind te krijgen zonder van de baan te vallen. Net als bij Harry Potter zul je een aanzienlijk aantal obstakels tegenkomen wanneer je aan je zoektocht begint. Als de bal wegglijdt, ga dan naar het begin en probeer het opnieuw! Dit doolhofspel, met de wereld van Harry Potter als thema, is een perfecte aanvulling voor fans van de Harry Potter-boeken, films en puzzels! Alohomora Harry Potter Perplexus!  Dus koop nu uw doolhofspel 3D Perplexus junior 25 cm goud/transparant! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Behendigheidsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Harry Potter

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel