Pylos Mini breinbreker karton/hout bruin 33-delig

18.90

Pylos Mini breinbreker karton/hout bruin 33-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 909846 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel Pylos Mini breinbreker karton/hout bruin 33-delig

999 Games Pylos Mini breinbreker  Compacte editie van het abstracte, tactische spel voor twee spelers. Leg steeds één bal in een blok van vier bij vier. Liggen er vier ballen naast elkaar in een vierkant, dan mag er een bal op. Wie de laatste bal in de piramide legt, wint het spel. Met spelregels voor kinderen en gevorderden. Over het spel: In deze compacte editie van dit abstracte, tactische spel wil jij de laatste bal op de piramide leggen. Je begint met 15 ballen. Om beurten leggen de spelers steeds één bal in een blok van vier bij vier. Liggen er vier ballen naast elkaar in een vierkant, dan mag er een bal op. Zo ontstaat een nieuwe verdieping. Een speler die erin slaagt om een vierkant van zijn eigen kleur te vormen, mag één of twee ballen van het speelveld halen om later te kunnen plaatsen. Vormt een speler een vierkant dat niet volledig van zichzelf is, dan mag hij een bal verplaatsen. Wie uiteindelijk de laatste bal op de vierde verdieping legt, wint het spel. Dus koop nu uw Pylos Mini breinbreker karton/hout bruin 33-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Educatieve spellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

999 Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel