bordspel Tzaar karton bruin (NL) 62-delig

31.45

bordspel Tzaar karton bruin (NL) 62-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 952457 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel bordspel Tzaar karton bruin (NL) 62-delig

999 Games Tzaar bordspel Tzaar  is een spel over het maken van keuzes. Beide spelers hebben 30 stukken, verdeeld in drie soorten: zes Tzaars, negen Tzarras en vijftien Totts. De drie soorten stukken vormen een drie-eenheid: Ze kunnen niet zonder elkaar bestaan. Het doel is om de tegenstander een van de drie soorten stukken kwijt te spelen of om hem in een positie te brengen waarin hij niet meer kan slaan. De lastige vraag die de spelers zich bij elke beurt moeten stellen is: maak ik mezelf sterker of verzwak ik de tegenstander. Dat wil zeggen: Ga je een stuk van je tegenstander slaan en maak je hem zwakker, of spring je bovenop een van je eigen stukken en maak je jezelf sterker? Als je er te vaak voor kiest om bovenop je eigen stukken te springen, zal je waarschijnlijk je tegenstander met te veel stukken op het bord laten staan. Aan de andere kant, als je te vaak slaat, kan het zijn dat je aan het eind van het spel met stukken komt te staan die niet sterk genoeg zijn. Wat te doen? Aan jou om te beslissen! Dus koop nu uw bordspel Tzaar karton bruin (NL) 62-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

999 Games

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel