bordspel Mega-Monopoly (NL)

43.16

bordspel Mega-Monopoly (NL) kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 214845 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel bordspel Mega-Monopoly (NL)

Winning Moves Mega-Monopoly bordspel Met deze Mega-versie van Monopoly bouw jij huizen, hotels en – voor het eerst – ook wolkenkrabbers en treindepots. Zo kun je mega-huren incasseren. Je hebt slechts twee bij elkaar horende straten nodig om met de bouw van huizen, hotels en wolkenkrabbers te beginnen. Bouw treindepots op de stations om de huur te kunnen verdubbelen. De nieuwe geluksdobbelsteen en buskaarten brengen extra snelheid in het spel. Een spel kan daardoor 90 minuten of minder duren. Met extra straten in alle steden, nieuwe gebouwen, uitbreidingen van de stations, en nog veel meer nieuwe opties. Koop de Dam in Amsterdam, de Korenmarkt in Arnhem en ga met de bus naar een veld naar keuze. Deze editie van Monopoly bevat een speelbord met twaalf extra velden. Het bord is daardoor anderhalf keer zo groot als het reguliere Monopoly speelbord. Dus koop nu uw bordspel Mega-Monopoly (NL)! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Winning Moves

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Soort spel