bordspel La Casa De Papel 150-delig

10.08

bordspel La Casa De Papel 150-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1004628 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel bordspel La Casa De Papel 150-delig

Clementoni La Casa De Papel – Behind The Mask bordspel De Netflix tv-serie die miljoenen kijkers heeft betoverd, wordt een boeiend bordspel, om de emoties en het verhaal van de beroemdste dievenbende ooit te herbeleven. Met de 132 kaarten moeten de spelers/detectives de identiteit van de 8 overvallers achterhalen door aanwijzingen, vertrouwelijke informatie en kenmerken te noteren die in het spel opduiken. Een spel waarin je conclusies moet trekken en waar je als echte detectives de identiteit van de dieven moet onthullen! Een spel dat steeds blijft verrassen en dat zowel fans van de serie als niet-fans weet te betrekken in een interessant, diepgaand en persoonlijk onderzoek, voor een unieke spelervaring. Specificaties:
Kleur:
zwart, multicolor Geslacht:
unisex Materiaal:
karton Afmetingen:
5,50 x 24,50 x 28,00 cm (L x B x H) Aantal spelers:
2 tot 5 Leeftijd:
vanaf 18 jaar Inhoud:
1 Speelbord (plattegrond van de Spaanse Munt) 132 Speelkaarten 4 Kaartschermen 4 Gijzelaar-pionnen 8 Overvaller-kaarten 1 Spelregelboekje Dus koop nu uw bordspel La Casa De Papel 150-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Extra informatie

Groep

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel

Merk

Clementoni