bordspel Final Hour (en)

35.70

bordspel Final Hour (en) kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 337170 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Zondagspel bordspel Final Hour (en)

Fantasy Flight Final Hour In dit snelle bordspel voor één tot vier spelers ben je te laat aangekomen om een gruwelijke gebeurtenis te stoppen. Een monsterlijke Ancient One scheurt door de realiteit en kondigt afschrikwekkende wezens aan die de campus van de Miskatonic University binnenstromen. Houd de horde lang genoeg tegen om het tij te keren. Jouw lot hangt af van de samenwerking tussen jou en je collega-onderzoekers. Als je faalt, is dit het laatste uur voor Arkham en de wereld! Dus koop nu uw bordspel Final Hour (en)! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Fantasy Flight

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Tijdsduur

Aantal spelers

Type spel