bordspel De gangen van Zweinstein bruin 92-delig

17.16

bordspel De gangen van Zweinstein bruin 92-delig kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 1004091 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Zondagspel bordspel De gangen van Zweinstein bruin 92-delig

Harry Potter De gangen van Zweinstein bordspel De gangen van Zweinstein bordspel van Harry Potter is er een voor de echte fans! Zoek de weg door het trappenhuis, ga naar de les en race naar de Grote Zaal! Maar PAS OP! Er schuilt magie in elke gang. Bereik als eerste de Grote Zaal met drie lessen op zak. Speel als Harry, Ron, Hermelien, Draco of Loena. Dus koop nu uw bordspel De gangen van Zweinstein bruin 92-delig! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Gezelschapsspellen kopen en van hoofdcategorie Spellen kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Harry Potter

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Aantal spelers

Type spel