bliksemdetector Arduino 33 x 25 mm wit

23.37

bliksemdetector Arduino 33 x 25 mm wit kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Artikelnummer: 965087 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Zondagspel bliksemdetector Arduino 33 x 25 mm wit

Whadda Arduino bliksemdetector Er hangt elektriciteit in de lucht! Met dit bliksemdetector breakout-board weet je het zeker! Dit breakout-board is gebaseerd op de AMS AS3935 chip en kan radio-elektrische storingen opvangen die worden veroorzaakt door elektrische bogen die worden gebruikt voor het detecteren van bliksem en de intensiteit ervan. De aansluitingen van de AS3935 chip zijn toegankelijk via een rij pads met een pitch van 2.54 mm. Om het breakout-board als bliksemdetector te kunnen gebruiken, moet deze worden aangesloten op een Arduino-compatibele ontwikkelbord (niet meegeleverd). De Arduino zal het door de sensor geleverde signaal analyseren en verwerken om het aantal gedetecteerde elektrische ontladingen en hun geschatte afstand te tonen. Daarom is dit kleine board ideaal voor weerstation projecten of slimme apparaten. Dus koop nu uw bliksemdetector Arduino 33 x 25 mm wit! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Programmeren kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Whadda

Extra informatie

Kleur

Materiaal