biocosmetica labaratorium junior plastic multicolor 42 x 9 x 31 cm

24.73

biocosmetica labaratorium junior plastic multicolor 42 x 9 x 31 cm kopen bij zondagspel.nl

Op voorraad

Levertijd 27 oktober 2021 - 28 oktober 2021
Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel biocosmetica labaratorium junior plastic multicolor 42 x 9 x 31 cm

biocosmetica labaratorium  Met dit stoere wetenschappelijk laboratorium kun je helemaal zelf je eigen assortiment organische cosmetica creëren. Welke verbazingwekkende gepersonaliseerde natuurlijke creaties ga jij maken? De kit bevat gecertificeerde ingrediënten van biologische oorsprong en natuurlijke kleurstoffen om tal van schoonheidsverzorgingsproducten te creëren: badschuim, shampoo, bodycrème, zeep en handcrème, sprayparfums en scrubs. Om de passie voor wetenschappelijk experimenteren te stimuleren stelt deze kit de toepassing van wetenschappelijke principes voor de schoonheidsverzorgingssector voor, met een organisch-natuurlijke benadering. Alle voorgestelde experimenten worden zorgvuldig uitgelegd in een gedetailleerde handleiding die de gebruiker kennis laat maken met cosmetische wetenschap. Dus koop nu uw biocosmetica labaratorium junior plastic multicolor 42 x 9 x 31 cm! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie Experimenteren kopen en van hoofdcategorie Educatief kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Clementoni

Extra informatie

Kleur