3D-puzzel AC/DC Tour Truck 56,6 cm zwart 128 stukjes

26.46

3D-puzzel AC/DC Tour Truck 56,6 cm zwart 128 stukjes kopen bij zondagspel.nl

Uitverkocht

Deel onze producten!

Beschrijving

Zondagspel 3D-puzzel AC/DC Tour Truck 56,6 cm zwart 128 stukjes

Revell AC/DC Tour Truck 3D-puzzel Met AC/DC op de “Highway to Hell”! De tourtruck met trailer in het ontwerp van de mega-verkoper “Back in Black” is een must voor fans van de Australische hardrocklegendes, die met dit album en nieuwe frontman in 1980 een spectaculaire comeback maakten en een van de meest succesvolle albums aller tijden maakten. 40 jaar na de release verschijnt de Tour Truck in het ontwerp van het album als een 128-delige 3D-puzzel met roterende plastic wielen. Knutselplezier voor jong en oud! Met de Revell 3D puzzels kunnen wereldberoemde gebouwen, imposante skylines of legendarische voertuigen worden geassembleerd als driedimensionale modellen voor iedereen. De nauwkeurig gestanste schuimcomponenten maken de montage eenvoudig – hiervoor is geen lijm of gereedschap nodig. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het model varieert het knutselplezier van enkele minuten tot enkele uren. Dus koop nu uw 3D-puzzel AC/DC Tour Truck 56,6 cm zwart 128 stukjes! Nu verkrijgbaar bij zondagspel.nl

Ons doel

Wilt u een gezellige tijd doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s. Dan zijn leuke gezelschapsspellen een uitstekende oplossing. Gezelligheid met familie, vrienden of collega’s. Dat is een misschien wel de belangrijkste reden voor het spelen van een gezelschapsspel. Of het gezamenlijk maken van een puzzel. Het spelen van spelletjes en het maken van puzzels is voor iedereen. Jong en oud spelletjes en puzzels zijn voor iedereen leuk.

Door de mogelijkheid om samen of alleen te spelen is er altijd een mogelijkheid om jezelf te vermaken. Lekker tot rust komen of fanatiek je tegenstanders verslaan alles is mogelijk. Bij zondagspel staat het plezier centraal, dit is ook het doel van spellen en puzzels, of je nou 5 jaar of 100 jaar bent er is voor iedereen wat. Veel van deze spellen en puzzels worden al generaties lang gespeeld, of er nou wordt verloren of gewonnen uiteindelijk iedereen een leuke tijd gehad.

Zondagspel

Wij verkopen bij Zondagspel puzzels en spellen voor uw behoefte, van Monopoly tot legpuzzels. Educatieve spelletjes, bordspellen of puzzels wij hebben het allemaal, dus koop hier snel uw puzzel en spel!

Hier kunt u producten uit de subcategorie 3D puzzels kopen en van hoofdcategorie Puzzels kopen!

Wij proberen al onze producten zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen, als u aan of opmerkingen heeft horen wij dit graag. Wij proberen onze klanten graag een zo goed mogelijke beleving te geven. uw hulp is hier cruciaal in, u kunt contact met ons nemen op onze contactpagina! Ook is het mogelijk om een reactie achter te laten op het product dat u heeft gekocht zo kunt onze toekomstige klanten helpen de juiste keuze te maken.

Merk

Revell

Extra informatie

Kleur

Materiaal